explorer 6 service pack 1 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-20-2004, 06:11 AM   #1 (permalink)
True Techie
Join Date: Oct 2003
Posts: 161
Default explorer 6 service pack 1

Hi, I downloaded the Explorer 6 Service Pack 1 on my old clunker PC. It was working OK before I did it but now it works like crap and doing all kinds of wierd things, Strange messesages coming up on the screen saver, freezing alot, things like that. Is ther problems with the Explorer 6 thing or do I have other problems? TomW
Drag racer and snowmobiler trying to learn computers.
TomW is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.