explain - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-09-2005, 01:46 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default explain

I had a question about windows xp pro, how can use the remote stuff? for example sending files from one computer to another computer?
__________________

nuke is offline  
Old 07-09-2005, 02:07 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

any one knows about this.. I mean how do you read files from one computer to another. That's special for windows xp pro only and i have no idea how to do that. help plz.
__________________

nuke is offline  
Old 07-09-2005, 02:20 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 13
Send a message via AIM to Remz-RK
Default

The only thing that i know about that is you have to have both computers running on LAN connection

Also its sort of like you would download a file of a mirrior.
Remz-RK is offline  
Old 07-09-2005, 02:22 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

what does mirror file do?
nuke is offline  
Old 07-09-2005, 02:25 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 13
Send a message via AIM to Remz-RK
Default

Ya know how you download a file of of like a website (such as filefront.com). Mirrors are like mini Servers.
Remz-RK is offline  
Old 07-09-2005, 02:30 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

one of computer is at the office, and the other one is at my house. Both of them use the internet cables, not modem one. So do you think I can use it..
nuke is offline  
Old 07-09-2005, 02:32 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 13
Send a message via AIM to Remz-RK
Default

you are going to have to get the ip from your comp at work or home.
Remz-RK is offline  
Old 07-09-2005, 02:32 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

why do I need to get my IP?
nuke is offline  
Old 07-09-2005, 02:41 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 13
Send a message via AIM to Remz-RK
Default

um the a command for it is ipconfig
Remz-RK is offline  
Old 07-09-2005, 02:46 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

DO i have to have both windows xp pro or only one windows xp pro.
Can you show me the site that i can get the mirror also?
__________________

nuke is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.