eVGA 6600GT on the way! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-01-2005, 08:52 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 611
Default

Cheers, Nubius
__________________

emeraldice is offline  
Old 03-01-2005, 08:57 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
I dident notice this thread earlier. Man, i cant wait intil you get that baby, this weekend you'll be injoying it. Man, i totaly understand how it is with no funds. Its been to long, i want my system up finally. I should be getting that money this weekend. I hope the 6600's ClockCore speed can increase alot. That would really help.
Yeah dude I can't freakin wait. Gonna play a while at stock settings though, let the GPU and mem warm up a bit so they'll want to OC a little more. Give it a couple days and then I'll begin to OC it.

I'm gonna have to play HL2 and Doom3 all over again , I never did beat doom3. I went to hell, and then you know how you come back to the delta level again? Well I stopped there and had to format my computer and never have reinstalled it or beat it

Also I will be able to play Kotor:II in it's full glory. 1280x1024 res (thats my monitors max), 4x aa and 8x af, 8x aa would probably be too much for it, so 4x will do just fine.

Far cry all over again..and that S.T.A.L.K.E.R. game thats coming out....oooooh can't wait. Been building this computer since august basically and it's just now to 'my perfection'

I know technically people would bash it 'cause its not 64, not PCI-E, not this, not that, not a 6800GT' but whatever....FUNDS MAN FUNDS..

If I had $5000 like some of these other spoiled children I'd be phase changing FX-55 AND THEN WHAT!?!
__________________

Nubius is offline  
Old 03-01-2005, 09:15 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

are you gonna OC your card with stock HSF or aftermarket?
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 03-01-2005, 09:27 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

How about you put your 2.5GHZ CPU when i have mine at 2.3 we both have 6600GT's.
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-01-2005, 09:33 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

I dont think hes going to need much VGA cooling. He has a really good air cooling system with a liquid system. Im sure he'll end up getting some kind VGA block though....will you?

Dude you need to get WoW yo. Thats one of the 3 games im getting when my system is done. My additction is going to go striaght gaming lol. Im serious, im going to try and slow down with drugs, and turn it over to my computer lol.

I know im getting WoW, some type of BF, not sure about the 3rd game though. Yeah, its a very good idea to warm that card up. I'll end up doing the samething with my howl system. Whats the STALKER game about?
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 03-01-2005, 09:38 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I want to compete before you buy a waterblock :/
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-02-2005, 12:09 AM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Quote:
are you gonna OC your card with stock HSF or aftermarket?
Stock.

Quote:
I want to compete before you buy a waterblock
I won't be getting that for some time, IF I even wind up getting one.

What are your exact specs DJ? What program would you want to throw down? Do you have your card OC'd? Is it also eVGA...give me complete system hardware details

Quote:
Im sure he'll end up getting some kind VGA block though....will you?
Don't know, would be way down the line. No more money until next month, and besides a normal GPU block, I'd need a block for the PCI-E CPU they put on there and then good ramsinks like the ones by tweakmonster or something. They have water blocks for the 6800 that cover up the GPU and ram which are very effective.

Quote:
Dude you need to get WoW yo.
Meh, don't much care for the warcraft series. The only game I've played like that is C&C: Generals

Quote:
I know im getting WoW, some type of BF,
some type of boyfriend? just messin with ya

Quote:
Whats the STALKER game about?
They took thousands of pictures and satellite images of chernobyl and recreated it to almost perfection. Bunch of monsters and stuff, very half-lifeish, but I haven't checked up on it's specs lately because when I first saw it there was but a few screenshots. The weapons detail looks ridiculous

EDIT: Hey DJ, question for ya, what kind of load temps do you get on your card? I've never had a card with a temp sensor before

I've heard up to 80C is fairly normal, freakin hygors card was hitting 100C!! But yeah I don't want mine coming anywhere near that.
Nubius is offline  
Old 03-02-2005, 12:49 AM   #18 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I dont have 6600GT it's on RMA right now

I have mine at 38 idle stock and 70 load stock

Mine was an XFX 6600GT and did a very good scoring 8750 3dmarks.

We can do w/e benchmarks you want after i get this back...

I didnt tell XFX on my RMA that i pushed up the core to 595 and it worked though, than artifacted :/
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-02-2005, 12:55 AM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Oh yeah i see both 900mhz and 1000mhz EVGA cards, what is yours?

It's funny, around here EVGA is like the devil with the reviews :/
DJ-CHRIS is offline  
Old 03-02-2005, 03:05 AM   #20 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

I really don't know, because when I click on 'Manufacturer specifications' at zipzoomfly, it links to the eVGA site and it says 1GHz, so I'm hopin it's that, when you go to newegg they have it listed at 900MHz...I'll just assume it'll be 900MHz so if it's that I'm not disappointed and if it's 1GHz I'll be pleasantly surprised

I haven't read too many reviews on the eVGA 6600GT actually, but I have confidence in it's abilities

I just hope it OC's nice. We gotta do a test of stock settings, and then one of seeing how far we can push them.

I never do bench tests so I don't really care which one we try.

How about just 3dmark03 since everyones familiar with it? I don't want to go 05 because that program ridiculous stresses them

But you still didn't give me the rest of your computer specs

Give me the info!
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.