Everest Home Edition "voltages values" - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 10-26-2005, 07:03 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 39
Default Everest Home Edition "voltages values"

I installed Everest home edition and I noticed something strange within the COMPUTER -> SENSOR window. Under VOLTAGE VALUES the -12v reads -2.41 volts. That seems very low. The -5v reads -3.04 v. All other voltage readings are close to what they are suppose to be. I get these readings using two different power supplies.

Anybody else running Everest have simular readings?
lws_junior is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.