ever had this problem with adobe? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-08-2008, 01:12 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Cool ever had this problem with adobe?

Hey guys.


Im trying to install a new ati driver that came with my maximum pc mag, but it wont let me run it without adobe flash player. When i downloaded it using mozilla, and then try to run the cd, it still doesn't recognise adobe flash player plugin. Does anyone have any idea why this is? By the way, I didn't install anything from the cd that came with my DVD burner. I assume that there is no driver or software on it that i need.
__________________

Callofbooty is offline  
Old 12-08-2008, 01:24 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: ever had this problem with adobe?

yeah sometimes you have to download the flash pugin to your desktop, shut down mozilla and then install it. Start mozilla back up and you should be good to go.
__________________

__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Old 12-08-2008, 01:50 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 88
Default Re: ever had this problem with adobe?

Dang. it didn't work. i also noticed that flash works with my Firefox browser but not a maximum PC utility and driver installation CD. does this give anyone a better idea of what is happening? Sorry for the inconvenience.
Callofbooty is offline  
Old 12-08-2008, 01:57 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Hefemeister's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Sweden
Posts: 9,093
Default Re: ever had this problem with adobe?

just explore the cd and get the driver out from there. must be something wrong with how they built the cd. or better yet go to the ati website and download the newest driver from there.
__________________
ASUS P6T Deluxe V2 :: INTEL i7 920 @3.4 :: XFX GTX260 :: 6gb Corsair 1600 :: Corsair 750TX :: TRUE 120 :: Samsung T240 24" :: Windows 7 X64

I do not accept support questions via PM

"Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."
Hefemeister is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sager Notebook Battery Problem NickFas Laptops and Notebooks 4 12-08-2008 02:17 PM
AVG slaps Trojan label on Adobe Flash Osiris Viruses, Spyware and Malware 19 11-16-2008 12:09 AM
Adobe auto updater problem ingeborgdot Microsoft Windows and Software 1 07-21-2007 01:06 PM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 07:13 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 04:51 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.