Epox - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-28-2004, 02:41 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 416
Send a message via AIM to chog
Default Epox

What are ya'lls opinions on the Epox brand of motherboards? My friend showed me this one and I was thinking about getting it for my new system.

http://www.newegg.com/app/viewProduc...123-222&depa=0

Thanks in advance,
Chog
__________________

chog is offline  
Old 11-28-2004, 03:02 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
aj2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,094
Default

i wouldnt get one from them because ive only heard them mentioned once and cant remembe when it was. I tend to stick to msi becausee i have had afew board from them and know lots of ppl with their boards in the past and not 1 has had any problems with them. But i also hear asus are very good so if i were u i would get one from either of them to manufactures
__________________

__________________
AMD x2 5000+ black edition at 3.3GHZ zalman cnps 9700-NT
Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard
3072mb: OCZ ddr800 gold
2x 7800GTX in SLI for 20" viewsonic
OCZ 600watt power supply
www.angelic-accessories.co.uk - plug for my gfs site
aj2003 is offline  
Old 11-28-2004, 03:03 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default

I have never used it, but I would never recommend any other brand but MSI and Abit and DFI. Why AMD? Go Intel, get yourself a Pentium 4 on Socket T and it should run great!
Megadeth2 is offline  
Old 11-28-2004, 03:11 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 116
Default

Epox? Rubbish...loads of ppl r saying how bad it is.I recommend the brands that Megadeth2 recommend.
__________________
<img src=\"http://www.90minut.pl/logo/world/clubs/eng_mu.gif\"0\" alt=\"\"><font
<center><marquee width=60%><font face=\"verdana\" size=\"1\" color=\"#000000\" style=\"filter: glow(color=#ffcc00,strength=2); width: 100%;padding:3px\";>Manchester United-THE RED DEVILS!
Who\'s that team they call United?, Who\'s that team they all adore? They\'re the boys in red and white And they play with all their might,And they\'re out to show the world how they can score! So bring on Sunderland and Arsenal, Bring on Spaniards by the score, Barcelona, Real Madrid, They may make a gallant bid, But they\'ll only find the reason why we roar.
</marquee></center>
AlexRider_MI6 is offline  
Old 11-28-2004, 04:44 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 416
Send a message via AIM to chog
Default

Could you provide some links to a good mobo with Socket 939, dual channel RAM, atleast 2 IDE channels, usb2.0, 8xagp slot, and about 5 pci slots? I am looking to purchase on newegg so if you can find it on there for a decent price (say around 120) that would be muchly appreciated.

Oh and im also thinking it should be nforce3 IF possible.

Thanks
Chog
chog is offline  
Old 11-28-2004, 05:08 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 416
Send a message via AIM to chog
Default

What about this one?

http://www.newegg.com/app/ViewProduc...128-254&depa=1

And I want AMD for the 64 bit and i wanna play games with this.
chog is offline  
Old 11-28-2004, 06:04 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 517
Send a message via AIM to YourPrinter
Default

stay away from ECS as well
__________________
YourPrinter is offline  
Old 11-28-2004, 06:23 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 416
Send a message via AIM to chog
Default

I am also looking at the MSI K8N Neo2 Platinum, anyone used this board/have any opinions on this?
chog is offline  
Old 11-28-2004, 06:32 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 589
Send a message via AIM to GeckoEcho421 Send a message via Yahoo to GeckoEcho421
Default

Imo, I only buy stuff that someone else I know has and works, but thats just me.
__________________

__________________
If you ever have any questions feel free to email me at dhughes3@gmail.com, I will send you back an email as soon as possible.
<table width=\"100%\" border=\"3\" align=\"default\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\" bordercolor=\"#485F8D\"><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"left\"></div><div align=\"left\"><font size=\"2\"><strong><font color=\"brown\" size=\"2\"><marquee behavior=\"alternate\" width=100%><b><font color=#43525F size=\"2\">Goo g l e ||G o o gl e ||G o o gl e</font></b></marquee></font></strong></font></div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><font size=\"1\"><b><font color=#43525F>Mobo: </font></b><font size=\"1\">MSI \"K8N Neo2 Platinum\" <b><font color=#43525F>Chipset: </font></b>nForce3 ULTRA <b><font color=#43525F>CPU: </font></b>AMD Athlon 64 3500+ (Socket 939) <b><font color=#43525F>Physical memory:</font></b> Corsair XMS 1GB(512MBx2) 2-2-2-5 <b><font color=#43525F>Videocard:</font></b> eVGA nVIDIA GeForce 6800 GT<b><font color=#43525F> Soundcard:</font></b> Creative Audigy 2 </font></font><font color=#43525F size=\"1\"><b>Currently running: </font></b><font size=\"1\">XP Pro SP2 </td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\">How much PSU power is enough? </div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\"><a href=\"http://whatpulse.org/stats/users/142979/\"><img src=\"http://whatpulse.afraid.org/sig/GeckoEcho421.png\" border=\"0\"></a></div></td></tr></table>
GeckoEcho421 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.