DVD burner won't open - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-15-2005, 11:37 AM   #1 (permalink)
gnu
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 20
Default DVD burner won't open

I have a Sony DVD+-RW drive which I also use as my CDROM drive. I am running XP SP2 Pro. After using the drive, I cannot open it. Neither pushing the eject button nor right clicking eject from Windows will open it. That gets really annoying...is there any way to resolve this? I'm going to return it if I can't fix it soon, but I don't want the hassle if I can otherwise just fix this problem.
__________________

gnu is offline  
Old 02-15-2005, 11:48 AM   #2 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Unless there is some kind of power problem, it seems like you got a faulty drive.
__________________

__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 02-15-2005, 12:16 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 49
Default Re: DVD burner won't open

Quote:
Originally posted by gnu I am running XP SP2 Pro. After using the drive, I cannot open it. B]
Can't open it ever, or only when it's hot after use?
Jeff Lawson is offline  
Old 02-15-2005, 03:40 PM   #4 (permalink)
gnu
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 20
Default

It can open if I don't use it. But even after on quick usage, say maybe opening a cd for 1 minute, it won't open again until I reboot my computer.

I have already ordered a replacement drive.
gnu is offline  
Old 02-15-2005, 10:36 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 404
Send a message via AIM to Pilotwings119 Send a message via Yahoo to Pilotwings119
Default

yeah thats weird- i have a DRU-710A- is that wut you have?
Pilotwings119 is offline  
Old 02-16-2005, 01:27 AM   #6 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I use to have that problem. I traced mine to poorly written pinnacle software. I uninstalled it and it went away
__________________

EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.