DVD Burner... or just a waste of $269? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-22-2004, 05:04 AM   #11 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

You might need to upgrade the firmware. My freind as a IOMEGA (rebadged NEC) DVD Burner. At first, it would not reconise certain brands of media. However, he's upgrade the firm where and he now have 50% succcess.

He can not burn on any media, it just that he might not be burning at full speed.
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 03-22-2004, 05:10 AM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

you can download a copy of winaspi32.dll here
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-22-2004, 10:21 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 109
Send a message via AIM to MinDFreeZ
Default

Well thanks guys.. I'll try the aspi files that were missing first.. last night i found a whole site dedicated to NEC drives and found the hacked firmware for my drive.. I contacted the tech support at the verbatim site and hopefully will get a reply by today, if not I'm gonna try the hacked firmware. The problem is that it says the only thing hacked is the 2x ripping limit... so I dont know if its worth it. I guess I'll figure that out later.
MinDFreeZ is offline  
Old 03-23-2004, 03:25 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 109
Send a message via AIM to MinDFreeZ
Default

Ok... the site that was posted for getting the dll.. it just tells you to get nero haha.. well, what i did was coppied the dll that was in the nero folder into the system folder, now it shows up fine for both.. but it still wont burn dvds..
__________________

MinDFreeZ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.