dual monitor issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-24-2005, 03:04 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default dual monitor issues

Hi, I have one video card installed as AGP
ATI Rage Pro 128 16 meg card - Dell 15 in. monitor

another installed as PCI
not sure of card, just generic brand - Compaq MV520 monitor, both support 1024*768 reso and 32 bit. however when i set it up, i have video on both screens but i cant see half of whats on the compaq screen

btw compaq screen is primary

here is a screenshot to explain
http://mm2pc.250free.com/screenshot.JPG

whats in white is on the video but does not show up on the monitor because of a wrong resolution or something that i'm not understanding

here are both display property windows
http://mm2pc.250free.com/properties.JPG

if you can't see the pics, but think you can help let me know. thx in advance
__________________

IBMan is offline  
Old 03-24-2005, 03:07 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

I can't see pics try uploading them at www.imageshack.us
__________________

__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 03-24-2005, 03:11 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default


heres the first pic



heres the 2nd, thx again for any help
__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Old 03-24-2005, 03:30 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Display 1 says standard VGA graphics adapter. Sounds to me like it is set up for onboard instead of your card.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 03-24-2005, 03:49 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

Yea mess with the display arrow down also try dragging the monitors closer to each other on that grey screen
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 03-24-2005, 03:50 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
GrimReaper23's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Fort Gordon
Posts: 1,912
Send a message via Yahoo to GrimReaper23
Default

or try dragging the left one down a bit
__________________
GrimReaper23 is offline  
Old 03-24-2005, 04:40 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default

when you say arrow....do u mean resolution setting arrow?
__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Old 03-24-2005, 05:14 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,084
Send a message via Yahoo to IBMan
Default

thx for help, its not completely fixed but fixed enough to where i can use it, thanks for help y'all have a good day
__________________

__________________
Server:
AMD Athlon 4000+ @ 2.4 GHz
4096 MB RAM
40 GB HDD
Dual Mirrored 500 GB HDDs
DVD-ROM Drive
Windows Server 2003 x64 R2 SP2
IBMan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.