dual lan? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-16-2005, 09:40 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24
Send a message via AIM to dragonmstr
Default

ahhh ok that makes sense now thanks alot for clearing that up.
__________________

dragonmstr is offline  
Old 03-16-2005, 11:06 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 116
Send a message via AIM to B34ST1Y
Default

Actually, why not just have the Gigabit? It would work just as fast as far as internet...But honestly...if there IS two slots, why complain? It may just be extra in case you have a need of your own, perhaps it can let your computer act as a server, one dedicated to upstream, and the other for downstream.
__________________

__________________
Minneapolis Computer Repair http://altrepair.com
B34ST1Y is offline  
Old 03-16-2005, 11:36 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

For Vonage you still need a router no matter what and then a phone adapter or a voip enabled phone or router.

I have Vonage by the way and love it.
__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Old 03-16-2005, 11:39 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

I would love to have VOIP of somekind, but there are no cable/DSL lines where i live yet. But if i was looking for a board with 2 LAN ports i would be using it in a server, or if i couldnt find any other boards i liked...
c0rr0sive is offline  
Old 03-17-2005, 12:06 AM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Yeah i would use the gigabit for home lan

Imagine 125MBPS across a network, that's like as fast as a Raptor
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.