Drivers for an old Sound Card - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2005, 01:01 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 226
Default

Sorry, I should have posted this earlier, but the sound card is through a PCI slot. It is not onboard.
__________________

KornNut is offline  
Old 01-21-2005, 01:16 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 833
Default

Aparently the model number for your card is AW200

The AOpen Driver page has winXP drivers for it!!!!

http://download.aopen.com.tw/default.aspx

direct link to driver: http://download.aopen.com.tw/userdow...78&Model=AW200
__________________

__________________
hygor is offline  
Old 01-21-2005, 03:41 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 226
Default

Thanks... Now that I have the drivers, hopefully I can fix the problem
__________________

KornNut is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.