Downloading Exe in client site - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-21-2005, 08:23 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
Default Downloading Exe in client site

Hai friends,

we have a program which users can downlaod a software from the site.But it is too slow.I have to download an exe in client site and in that i have the ftp setting , which will download my program to that system.How can i do that?

regards shine
__________________

shinep is offline  
Old 02-21-2005, 09:37 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Chankama's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523
Default

errrr... sounds fishy..l I would never ever in a million years download a "client" program just to download some other software.

Why not download the latter in the first place :s..
__________________

Chankama is offline  
Old 02-21-2005, 01:38 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Sep 2004
Location: Potsdam NY, USA
Posts: 2,003
Send a message via AIM to AND_YOU_ARE Send a message via Yahoo to AND_YOU_ARE
Default

what is the program you want to dl? We could help you find it at a direct download.
__________________
Member of the right wing conspiracy theory.

X-Fire: andyouare1
AIM: plantagenet51

Ars Technica

Silent PC Review

Xtreme Systems
AND_YOU_ARE is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.