Does this setup sound good? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2005, 06:37 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Question Does this setup sound good?

So here's what I'm planning...it's not meant to be a beast or hardcore gaming pc...just need some input...

Gigabyte K8U ULi Socket 754 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz Processor...209.99

PNY 512MB PC3200 DDR 400MHz Memory...46.99

Sapphire Radeon 9250 / 128MB / 64 Bit / AGP 8X / VGA / TV Out / Video Card...44.99

10-Bay Matrix ATX Window Case w/450-Watt PS...29.99

Masscool / Socket 754, 939, 940 / AMD Athlon 64 / Ball Bearing / CPU Cooling Fan...19.99
__________________

procagefighter is offline  
Old 07-11-2005, 07:46 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Sounds good. Make sure the sockets for CPU and motherboard are the same. I wouldn't get that graphic card, but it depends on your budget. Get a 6600 or 9800 if you can afford it.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 07-11-2005, 07:48 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,006
Default

DOES NOT SOUND GOOD. Athlon 64 2.0 GHZ is not 3200+ for socket 754. OBviously, you picked a socket 939 motherboard. You want to get the ATHlon 64 754 3200+ 2.2 GHZ processor.
__________________
6600GT PCI-E for sale/Trade. Check the FS/FT forums on tech-forums for details.
http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=77816
Hacp is offline  
Old 07-11-2005, 07:50 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,261
Default

Yeah, that GPU is crap. 6600GT is cheap and good. If your really on a budget, you could get a 6200.
woot7800GT is offline  
Old 07-11-2005, 07:51 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,006
Default

I never said anything about the GPU. He probably doesn't want to game alot, and only play games like WOW which doesnt require alot of settings to be playable.
__________________
6600GT PCI-E for sale/Trade. Check the FS/FT forums on tech-forums for details.
http://www.techist.com/showthread.php?s=&threadid=77816
Hacp is offline  
Old 07-11-2005, 10:59 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

Sorry about the cpu, tiger direct screwed that one up...i must of not noticed...where can i find the 6200...
__________________

procagefighter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.