Does firewire transfer power? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2005, 04:29 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default Does firewire transfer power?

I want to know if it would be okay to just leave a firewire cable plugged into the back of a computer and the other end not attached to anything or would that mess up the grounding or something.
__________________

dario03 is offline  
Old 07-26-2005, 05:10 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

It would be fine, it isn't completing the circuit, so power can't run through it.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 07-26-2005, 09:25 AM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

affirmative!!! just for the sake of a second opinion
Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.