does anyone else get really pissed off when.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-05-2005, 09:26 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 375
Default does anyone else get really pissed off when..

those stupid tribalfusion.com pop-ups fly up all the time. isnt it possible for the stupid pop up blockers just to block any url with tribalfusion.com in it? i always get a.tribalfusion.com/allthesenumbers29823040238042809402389042804280402 80428390482038409283049829038402389048290348023894 28390482903840284023804932809428904820384023840239 andtheyalmostneverstop28304928084092380482309849 23752789473983749872307529079387409372940230472340 98273057293740237802573087523074802572037482730527/


anyone else have tribalfusion ads pop up a lot or is it just me
__________________

SteveGTA is offline  
Old 12-06-2005, 12:34 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

open this in notepad:
C:\Windows\System32\Drivers\Etc\HOSTS
then add this:
127.0.0.1 www.tribalfusion.com
127.0.0.1 www.a.tribalfusion.com
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-06-2005, 06:33 PM   #3 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Use FIREFOX.
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 12-06-2005, 06:56 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

or use a good browser.......

I use Avast anti-virus and you can input webpage to block and it'll let you do like:

http://tribal*

and anything with tribal in the beginning will be blocked...the * is a wildcard so anything after that tribal will be considered part of it and blocked as well
Nubius is offline  
Old 12-06-2005, 09:17 PM   #5 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by apokalipse
open this in notepad:
C:\Windows\System32\Drivers\Etc\HOSTS
then add this:
127.0.0.1 www.tribalfusion.com
127.0.0.1 www.a.tribalfusion.com
I was just about to suggest this, works with any browser
DJ-CHRIS is offline  
Old 12-06-2005, 09:29 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

yeah, using Firefox is a good idea also. you don't get the spyware and stuff through it like you do in IE
__________________
Apokalipse is offline  
Old 12-07-2005, 11:00 AM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

the only pop-up ads i get are the ones that fly to the center of the screen. then i just close them. no big deal.
talldude123 is offline  
Old 12-07-2005, 11:21 AM   #8 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

Quote:
Originally posted by apokalipse
open this in notepad:
C:\Windows\System32\Drivers\Etc\HOSTS
then add this:
127.0.0.1 www.tribalfusion.com
127.0.0.1 www.a.tribalfusion.com

Great idea!
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 12-07-2005, 01:11 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

this is kind of unrelated, sorry....

but i looked in the windows folder, and i dont have system32

and the "search" cannot find any file that is usually in the folder, even though they exist.
talldude123 is offline  
Old 12-07-2005, 04:15 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

because you probably dont have the "SHOW HIDDEN FILES" enabled
__________________

Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.