Disabling single keyboard keys - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2004, 01:58 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

problem solved, i was being a real lazy cheapskate so i got another one (used still but different) and its sooo much better:
__________________

jaksback is offline  
Old 12-09-2004, 02:01 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

ROFL!!!

Oh cool! Does it have the new 512k RAM chips!? You're so lucky, dude! One of these days, I'm gonna have a computer with a whole freaking megabyte of RAM!

Too bad you didn't get the green monochrome monitor with built in 2bit mono PC speaker sound and manual-tilt screen...
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 12-09-2004, 02:02 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

Quote:
and my big a$$ fingers keeps hitting adjacent keys.
Wow. The diameter of my thumb is smaller than the keys.
Regulus is offline  
Old 12-09-2004, 02:10 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

unfortunately u cannot disable keyboard keys with software settings.

normally the caps lock keys come with a cut on right side, to avoid being pressed. ur might not be alike.
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 12-09-2004, 02:55 PM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

here is pic of the POS, the spacing between the keys is way smaller than the one I am using now...
Attached Images
File Type: jpg im000035.jpg (70.5 KB, 12 views)
jaksback is offline  
Old 12-09-2004, 03:02 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

ya u havent got the caps lock key cut.

as i have just been around in my house to see my other 3 PC's weather thewy have or havent, and only Logitech and one othe IBM keyboard have this cut on the caps lock.

better you get a good keyboard.
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 12-09-2004, 03:15 PM   #17 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Yeah, I'd say time to buy a new keyboard, dude.
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.