Direct IM Connection on AIM - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-21-2005, 07:35 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 404
Send a message via AIM to Pilotwings119 Send a message via Yahoo to Pilotwings119
Talking Direct IM Connection on AIM

I dont know if anyone has had this problem, but I haven't been able to Connect with the Direct IM thing on AIM with any buddy. It just stays at the connecting stage and never connects. It works on another computer in my house, but not on mine. I dont know if having the latest version of AIM really matters, but I don't want to upgrade to the newest one because I prefer the one Im using now (5.9.3672). Any help would be great!
__________________

Pilotwings119 is offline  
Old 02-22-2005, 12:16 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,349
Default

you ona router? you prolly need to forward the port to your computer.
__________________

jolancer is offline  
Old 02-22-2005, 02:51 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 404
Send a message via AIM to Pilotwings119 Send a message via Yahoo to Pilotwings119
Default

not on a router- dialup
Pilotwings119 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.