Did Something Stupid - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-01-2005, 09:11 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 303
Default

Make sur eyou are downloading the XP version...


Why dont you just use the disks that came with your laptop?
__________________

eipeks is offline  
Old 07-01-2005, 09:12 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 12
Default

Ha I would if i could fine them
__________________

Jim19067 is offline  
Old 07-01-2005, 09:34 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,261
Default

Yeah, my friend did the same thing, he reinstalled windows and was like, "wtf there's no sound and the graphics lag" I was like, "wtf, you didn't install drivers."
woot7800GT is offline  
Old 07-01-2005, 10:05 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 12
Default

Yea i must have misplaced thoese disc things..... Can i install it another way
Jim19067 is offline  
Old 07-01-2005, 10:29 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 487
Default

You can't use Catalyst with mobile ATI GPUs and the Catalyst Mobility is only for selected mobile ATI GPUs. It does NOT support the 9000.

The only way for you to update your drivers is to go to website of your laptop manufacturer. There IS a modding tool out there that will allow you to mod Catalyst to work with a mobile ATI GPU but use at your risk. You can also use Omega drivers (ATI), they are compatible with mobile ATI GPUs.
hu_xu is offline  
Old 07-01-2005, 10:38 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

If you cant find drivers windows may have the drivers online
http://update.microsoft.com/windowsu....aspx?ln=en-us
DJ-CHRIS is offline  
Old 07-02-2005, 12:07 AM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 12
Default

K how do i find the website of my laptop manufacturer.I have a Compaq Presario R3000. So I go to the compaq website?
Jim19067 is offline  
Old 07-02-2005, 09:29 PM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 12
Default

Hey guys i love you. I went to the Compaq website and installed the appropiate graphics driver. So now my graphics are good as ever. Now ill just download the sound and hope all goes well. Thanks alot for the time guys.
Jim19067 is offline  
Old 07-02-2005, 09:56 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 12
Default

Ha well my sound doesnt wanna come back. I installed all the drivers i needed. Now my device manager has no more yellow question marks but I still have no sound. Anything else i can try?
__________________

Jim19067 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.