DFI MB memory error... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2005, 11:03 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
Send a message via AIM to iceshooter16
Default DFI MB memory error...

Hey, I just put together a pc with a dfi lanparty ut nf4 sli-d motherboard and a gig of ocz rev 2 (2 * 512MB) memory. I can get the system to work when there is just one stick in dimm 2 but as soon as i put the other in dimm 4 the computer just starts to boot up windows xp then a quick blue screen error comes up and the computer restarts and goes through the whole process again. Also why does the memory have to go in dimm's 2 & 4 and not 1 & 3?? The only way i can get it to work is to have one stick in dimm 2. Do I have a faulty board? Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks!
iceshooter16 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.