Dell Dimension 2400 Question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-04-2005, 01:04 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Question Dell Dimension 2400 Question

We recently signed up for DSL and was told we had to have a ethernet connection on the back of the computer, how do I know if I have one. I have 2 phone type plugs but neither is marked.
__________________

SonsaMXkid is offline  
Old 08-04-2005, 01:08 PM   #2 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

It looks like a phone jack, but its wider.

Here is a picture

http://www.tigerdirect.com/images/it...ernet-port.jpg
__________________

__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 08-04-2005, 01:23 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Thumbs up THANK YOU!!

I found it! Thank you sooo much!
SonsaMXkid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.