DEAD PIXEL! Need help fixing it! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-26-2007, 02:48 AM   #11 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

If you tell them it's broken, there is a chance the return will get complicated. If you just do a normal return, and act normal, you'll be fine.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-27-2007, 12:23 AM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Deadpixel's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 844
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
I see what you did there.
When I saw this post form the main page it was.

DEAD PIXEL Need help.


So I was like wow my own thread
__________________

__________________
A hero need not speak. When he is gone, the world will speak for him.
Deadpixel is offline  
Old 12-27-2007, 12:33 AM   #13 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,515
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

Yeah, I know =P. Hence the "I see what you did there" xD.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is online now  
Old 12-27-2007, 01:00 AM   #14 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

oh i didnt realize ur name was Deadpixel lol.

anyways, update: I returned the monitor, just said it had a dead pixel. Costco let me exchange it at no charge. The monitor had one blue pixel on the left-bottom corner, but the pencil trick worked, so it's gone now.

YAY NO DEAD PIXELS THIS TIME!!!!

feel free to close this thread anytime mods, i got what i needed.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 12-27-2007, 07:10 PM   #15 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

UPDATE:

well my monitor seems good. But one thing catches my eye. The light blue pixel in the left bottom corner keeps coming back. It goes away for a while but comes back when i press on the screen.

got any suggestions?

EDIT:

i got my computer parts today, all seems good n nothing is scratched badly. Idk if i got DOAs or not but right now i have to wait until i get Windows Vista Ultimate OEM n new HDD tomorrow.
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 12-28-2007, 01:29 PM   #16 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

thats odd that it goes and comes back, there used to be this screen saver type thing that supposedly got rid of damaged pixels not too sure if it works though
Nick is offline  
Old 12-28-2007, 07:04 PM   #17 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

Quote:
Originally Posted by nickm926 View Post
thats odd that it goes and comes back, there used to be this screen saver type thing that supposedly got rid of damaged pixels not too sure if it works though
really............if u have a suggestion then please say so!
__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 12-28-2007, 07:07 PM   #18 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

Quote:
Originally Posted by nickm926 View Post
thats odd that it goes and comes back, there used to be this screen saver type thing that supposedly got rid of damaged pixels not too sure if it works though
Stuck =/= dead pixels.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 12-29-2007, 06:06 AM   #19 (permalink)
Everything to Nothing
 
Nick's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Wales
Posts: 4,053
Send a message via MSN to Nick
Default Re: DEAD PIXEL! Need help fixing it!

JScreenFix - Fix stuck pixels and screen burn-in

its worth a try
__________________

Nick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dead pixel doom. (Good monitor to dodge dead pixels?) SpellSword System Upgrades 6 12-16-2007 02:37 PM
Stuck or Dead Pixel? silentex Hardware Repairs and Troubleshooting 9 11-27-2007 01:15 PM
fixing dead pixels with a .gif file.... b1gapl Monitors, Printers and Peripherals 11 04-27-2007 05:58 PM
dead pixel fixer program... b1gapl Monitors, Printers and Peripherals 2 03-27-2007 11:16 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.