dangit, wmp not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-29-2004, 01:23 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 201
Default dangit, wmp not working

ok so for some reason my sound wasn't working and I reinstalled the sound blaster audigy cd... so it's working now. But now when I try to use windows media player it says "internal aplication error has occured" ...
anyone know how ot fix this? I tried deleting wmp and reinstalling, but it keeps doing it.


Please do not cross post the same question to other forums...thanks.====MicroBell
__________________

Ice9 is offline  
Old 03-29-2004, 07:34 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 504
Default

That's because you are using something that has the word windows in it . Just out of curiosity try using winamp and see if you get any sort of similar errors, or if it works. Just make sure that if you try winamp that you go into the preferences and under plug-ins and output and that the direct sound output plug in is set to your sound card.
__________________

__________________
<img src = \"http://filebox.vt.edu/users/chuck527/My%20Work/Sig.jpg\">
ThirtySixBelow is offline  
Old 03-29-2004, 02:55 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 201
Default

well i tried creative play center which comes with sound blaster audigy and that works...
Ice9 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.