crappy 3dmark05! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2005, 01:51 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Oct 2005
Posts: 686
Default crappy 3dmark05!

i was wondering why i got 6298 on 3d mark05 with my rig. it was the 2nd run so yeah. maybe its my ram?

slick_tech15 is offline  
Old 12-29-2005, 02:17 PM   #2 (permalink)
Join Date: Dec 2005
Location: in the past
Posts: 1,144
Send a message via AIM to thebleakness

I think so. That RAM is bogging you down. Put some pc3200 in it and your scores should improve. I think others with the same setup are getting over 7000 in '05.
thebleakness is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.