CPU Problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-25-2004, 05:24 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

yes, it s the revision 2.0 of the original board (earlier were 1.4, then came 1.6) this 2.0 actuallly suported the 400FSB from beginning.

do u have something after 00 in 2.00??

dont get angry though (again clear me, you are on A7N8X or A7N8X-Deluxe? ) as both have different BIOS, and interchanging them brings TROUBLES (i did this in beginning)

upgraded a Deluxe version with non-deluxe's verison BIOS. and result, (what the F*** happened to my reliable Board partner)
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 07-25-2004, 05:27 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 97
Default

No there is nuttin the thing is that the 00's have crosses threw them
__________________

__________________
System:
AMD Athlon 2600 Xp+ @ 2.2gHz
ASUS A7NZX
Seagate 300GB SPG
LG GSA-4120B 12X Super Multi DVD RW
1GB DDR 3200
GeForce 6600 OC GT 128MB
Nvidia nForce 2 Ultra 400
DeadMan789 is offline  
Old 07-25-2004, 05:33 PM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 97
Default

so is this meaning my PCB is 2.0
__________________
System:
AMD Athlon 2600 Xp+ @ 2.2gHz
ASUS A7NZX
Seagate 300GB SPG
LG GSA-4120B 12X Super Multi DVD RW
1GB DDR 3200
GeForce 6600 OC GT 128MB
Nvidia nForce 2 Ultra 400
DeadMan789 is offline  
Old 07-25-2004, 05:33 PM   #14 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

ok, assuming its

A7N8X (No Deluxe)

you'll find the BIOS wher its written for REV 2.0 / and for BIOS 1.6 etc etc,

get the latest (if not in BETA) else 2nd latest, download it and flash ur BIOS with that utility.

BUT< after flashing, you'll have to once again enter BIOS and set it accordingly, sa the way u set it, sa it'll be brand new BIOS, so u'll have to with settings..
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 07-25-2004, 05:36 PM   #15 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 97
Default

ok so wat is the PCB of the bios i am dlin
__________________
System:
AMD Athlon 2600 Xp+ @ 2.2gHz
ASUS A7NZX
Seagate 300GB SPG
LG GSA-4120B 12X Super Multi DVD RW
1GB DDR 3200
GeForce 6600 OC GT 128MB
Nvidia nForce 2 Ultra 400
DeadMan789 is offline  
Old 07-25-2004, 05:39 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

2.0

obviously, and as urs A7N8X. so as far as my knowledge is concerned the latest BIOS for this one is:

version C1007 (watch for C written)
- this is what u have to download.

older PCB have 1007 (without C)


are u in position to change motherboard>? if yes, u better have gone for Deluxe (feature filed)
__________________

__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.