CPU fan - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-23-2004, 08:41 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 330
Send a message via AIM to dumdum8684
Default CPU fan

I just got the computer in, thats in my sig...ne-way i ran my computer for like 9 hours not touching it...just to break all the parts in (i left it in startup screen, no Windows). I came home and turned it off for about 4 hours. I turned it back on and 10 minutes later an errie silence started. I looked down and the CPU fan had stopped spinning...it would try to start spinning and then just stop. It would try again about every 5 or so seconds. I have a CPU temp sensor on my MB so i turned it off before it got over 50C. What i was wondering is what you guys think it is. I'm guessing just a bad fan because i tried it in another computer and it did the same thing. Has anyone had this happen before on their Aero 7? I'm going to call the company tonight and get an RMA. Just thought i would bounce it off you guys.
__________________

__________________

My Computer:
-UV Reactive Acrylic Mid-Size Case
-Thermaltake 420W
-AMD Athlon XP \"Barton\" 3200+ 400MHz
-Cooler Master Aero7+
-Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
-nVidia GeForce FX 5700 128MB
-2x Kingston HyperX 512MB PC3200
-2x 200GB WD 7200 8MB SATA
-2x 12\" UV Cold Cathodes
-5x 80MM 4UV LED Blue UV-Reactive Fans


My Laptop:
P3 750MHz, 512MB, CD-RW/DVD Combo, 15.1\" TFT, 20GB HD, 32MB integrated video
dumdum8684 is offline  
Old 07-23-2004, 11:37 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 194
Default

Naw, I have not seen it happen that often with CPU fans but it does happen. Get a RMA and have them replace it. Unexplained phenomenon.
__________________

__________________
Crucial Performance Lab
http://images.crucial.com/images/v8_...ucial_logo.gif
www.crucial.com
The Memory Experts(SM) at Crucial Technology is now on board to give you straight answers to your memory-related questions.
When responding please provide your full system specs; hardware and software, OS, BIOS, drivers Etc. You can e-mailmemory related questions to cpl@micron.com
CrucialLabs is offline  
Old 07-23-2004, 01:03 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 330
Send a message via AIM to dumdum8684
Default

ok thanks i'll do that tonight
__________________

My Computer:
-UV Reactive Acrylic Mid-Size Case
-Thermaltake 420W
-AMD Athlon XP \"Barton\" 3200+ 400MHz
-Cooler Master Aero7+
-Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
-nVidia GeForce FX 5700 128MB
-2x Kingston HyperX 512MB PC3200
-2x 200GB WD 7200 8MB SATA
-2x 12\" UV Cold Cathodes
-5x 80MM 4UV LED Blue UV-Reactive Fans


My Laptop:
P3 750MHz, 512MB, CD-RW/DVD Combo, 15.1\" TFT, 20GB HD, 32MB integrated video
dumdum8684 is offline  
Old 07-23-2004, 04:09 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Thumbs down

I would say it's busted
__________________
You light\'em we fight\'em
jayhawker01 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.