corsair XMS - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2006, 01:41 AM   #1 (permalink)
bum
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 286
Default corsair XMS

Yeah I know corsair's "top of the line" memory just really isn't. And for the record I got my 2 gigs for 119 USD (cheaper than value select).

Anyways how do they F' up when they use the same chips and stuff as patriot, who are regarded as not so sucky?

Also what about crucial? I think I'm trying them when I make the switch to ddr2.
__________________

__________________
Opteron 175 + Scythe Infinity
Asus A8N32-SLI
2 gigs corsair XMS DDR 400
XFX geforce 6800 XT
X-navigator case
30G Maxtor + 250G Maxtor

"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap - and watch porn." -- Seagate CEO Bill Watkins
bum is offline  
Old 08-10-2006, 06:11 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 512
Default

I have Corsairs XMS memory, cost me and arm and a leg, and on reflection was so not worth it.

However, I will go Corsair in the future simply because of the name.... i mean, who can beat piratey brigands?
__________________

__________________
AMD 64 X2 4200+ @ 2.2ghz
2048mb Corsair PC3200 RAM (2x1gb)
WinFast NF4SK8AA Motherboard
660GB HDD Capacity (3xHDD)
600w Enermax PSU
eVga 8800 GTS 320mb
Diabetic is offline  
Old 08-10-2006, 01:11 PM   #3 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

OCZ is also another a good brand. I have 1GB of their Value RAM and it is every bit as good as Corsair's.
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 08-10-2006, 01:53 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Ethereal_Dragon's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 3,755
Send a message via AIM to Ethereal_Dragon Send a message via Yahoo to Ethereal_Dragon
Default

I have Corsair XMS, 2 Gigs... got it just over a year ago, and no problems so far.... 0 complaints.
__________________
Gaming Laptop: - ASUS K501LX-EB71 - Stock (Wife's) - Gateway P-6860FX - Stock (Mine)
General Laptop: - Sony Vaio SVE141D1L - Stock (Mine)
Gaming Rig: BACK ONLINE!! ASUS Z87-PRO (V EDITION), Intel Core i5-4590 Haswell (Stock Cooling), HyperX FURY 8GB DDR3 1866,
XFX Radeon HD 4870, SILVERSTONE DA700, Samsung 840 500Gig SSD MZ-7TD500BW, 3x WD20EARS 2 TB Green,
ASUS DRW-2014L1T (DVD), LG WH14NS40 (Blu Ray), Dell 2709W, Sony SDM-HS95P, Windows 10 Pro
The NAS Box: OFFLINE D-Link DNS-323, 0.1RC3 Alt-F firmware, 2x 7200.14 ST3000DM001 3TB EXT4 - NO RAID - 6 TB
Home Server: BUILD LOG!! - Supermicro SC826TQ-R800LPB chassis, X8DTN+, Dual Xeon E5620 (Stock),
4x Nanya NT4GC72B4NA1NL-CG (24GB Reg ECC DDR3), 12x MICRON MT36JSZF51272PZ-1G4G1FG (48GB Reg ECC DDR3), (72GB total memory)
2x OCZ Agility (60GB) (OS & Backup), 6x WD40EFRX (4TB) in RaidZ2 (14.3 TB usable), 2x Q Series HDTS225XZSTA (256GB) ZIL & L2ARC mirrored

Ethereal_Dragon is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.