Connecting to the internet? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-24-2005, 10:36 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 303
Lightbulb Connecting to the internet?

Alright. I'm gonna get a computer soon, and I will need to know the steps to connecting to the internet. Since the router and modem are in the basement, I bought a 50ft connecting wire to connect to the router. Now, when I hook it up to the router, do I need to do anything else or is it just it? I hook it up and i have it?

Srry for the n00b question.
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
Arumuni is offline  
Old 07-24-2005, 11:04 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 544
Default

yeah, should just be a case of plugging it in and away you go.
__________________

fitzjj is offline  
Old 07-24-2005, 11:13 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

If you use DHCP then yes it's that easy.
__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.