Computer won't boot!!!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2005, 02:53 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 8
Default Computer won't boot!!!!!

I have just run into a wierd problem. I left for vacation a week ago, and my computer was working without any problems. I shut down the computer before i left and when i returned the computer won't even boot. The power supply won't even come on.

Does anyone have any suggestions?? This happened before, but i just purchased a new Power supply and problem was solved. It seems odd to have my PS go on me everytime the system is shut down for longer periods of time.

Can someone give me suggestions? Thanks in advance

oobern
__________________

oobern is offline  
Old 05-02-2005, 02:59 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 635
Default

Any electrical storms in your area while you were gone?
__________________

__________________
AMD 64 x2 3800 Venice @ 2.0
Zalman 7700 @ 28c
Gigabyte K8NXP-SLI
2 x Samsung 1gb DDR400 CL2.5
2 x eVga 6800 256mb GT
430mhz Core / 1.1ghz Memory
M-Audio Firewire-410
Sandra Memory Bench:
Sandra Cpu Arithmetic:

Eat your heart out intel.
senseless is offline  
Old 05-02-2005, 03:00 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 41
Default

check your voltage switch its on the back of the power supply try flipping it to the other side. if this doesnt work try going inside the case and see if the motherboard is getting power. you may have a bad power supply worst case you buy a new one. make sure its plugged into a working outlet (it sounds silly but this happens alot. also check to see if your power switch is still connected. good luck i know how this feels
__________________
Live on the edge...

http://images.google.com/images?q=tb.../suse-logo.jpg
jason_daniels is offline  
Old 05-02-2005, 04:01 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 720
Default

Is the power on the PSU on?

-SkyHi
SkyHi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.