Computer Startup Problem! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-27-2005, 11:30 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 19
Default

if the old one is dead then that would be a good idea but if its still got a charge it should be fine (check it with a multimeter)
__________________

Malak is offline  
Old 03-28-2005, 05:02 AM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

what's your video card?
you might want to try using a different video card and see if it shows the boot screen
you might want to install different drivers and see if that helps

when you say that the system locks up after you f8 on boot, I suspect that it is trying to show you the options (like safe mode, system restore etc) but cannot because it isn't properly utilizing the video card
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 03-28-2005, 02:04 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 335
Default

fixed it, if u want 2 kno how pm me
__________________

__________________
MPFXB3

\"You can not dream yourself into character you must hammer and forge yourself into one\"



Bruce Springsteen
MikePB3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.