computer goes sluggish when copying files - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-18-2005, 08:55 PM   #11 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Its the hard drive. The CPU and/or RAM would not account for slow speeds, unless your running a REALLY old system.
__________________

__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 04-19-2005, 04:24 AM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default

the hard drive has 8 MB cache and i think it is the 133 MHZ variety
__________________

rookie1010 is offline  
Old 04-19-2005, 06:27 AM   #13 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Make sure its correctly identified in your bios, and that your using an 80 connector IDE cable.
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 04-19-2005, 07:05 AM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,069
Default

i am using an 80 connector IDE cable

how do i make sure it is correctly identified in the BIOS?
__________________

rookie1010 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.