computer booting problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2004, 06:10 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 12
Default computer booting problems

well my problem is that when i turn on my comp it shut soff like 3 secs later. i turn it on again and it does the same thing. after about the 4th time then it turns on and everything is fine. my only guess is that its the power supply. what else can it be?
__________________

deakinusa is offline  
Old 11-08-2004, 06:14 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Check you PSU cables. Also check ur CPU fan. Make sure all fans are running. Check all other cables and make sure ur graphics card is OK. Re-seat it.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.