Comp is screwed, system restore ? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-13-2005, 11:50 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 122
Default

sry man, I don't know what else to suggest, just wait, I'm sure someone else might know some way to fix your problem
__________________

__________________
MSI K8N Neo2 Platinum
Athlon 64 3200+ Venice
EVGA 6800 GT
1 GIG OCZ EL PC 3200
OCZ Modstream 450W
WD 10k Raptor
XP Pro
Foyman is offline  
Old 06-13-2005, 11:53 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 122
Default

Quote:
Originally posted by Exists_
I tried it, Foyman. I still don't have that option.
What option exactly are you talking about?
__________________

Foyman is offline  
Old 06-14-2005, 01:43 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 7
Default

I don't have the tab/option, to turn on system restore. I appreciate your help!
__________________

Exists_ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.