comp not booting anymore - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-02-2005, 05:58 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 169
Send a message via AIM to IntelUser101
Default comp not booting anymore

ok heres the story, i just got my computer back today, my uncle came to my aunts where i was staying..it booted up like several times without any problems, i bring it home, and i boot it up, it says something about it not finding a mouse and the cursor doesnt move at all! then i restart, and i put it in normal mode, then this little white blinking underscore comes up and STAYS..WILL NOT GO AWAY.....PLEASE HELP ME IM LIKE DYING

by the way im on my mom's computer
__________________

__________________
Smart at cell phones? help me out i accidently deleted my own cell phone\'s ##..yes i said DELETED, motorola v190, can u help? catch me on aim at usahed
IntelUser101 is offline  
Old 04-02-2005, 06:01 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

huh?
__________________

__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-02-2005, 06:03 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 169
Send a message via AIM to IntelUser101
Default

duh..a little white underscore in the upper left corner keeps blinking, before, it blinked about 1-6 times then went to the desktop, i have windows 98, now it blinks forever..litterally forever..not sure if its 98 second edition or first....oh well, PLEASE HELP
__________________
Smart at cell phones? help me out i accidently deleted my own cell phone\'s ##..yes i said DELETED, motorola v190, can u help? catch me on aim at usahed
IntelUser101 is offline  
Old 04-03-2005, 07:25 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 169
Send a message via AIM to IntelUser101
Default

im guessing somethings not loading, it boots in safe mode but just not in normal, plz someone tell me why it does that!!!
__________________
Smart at cell phones? help me out i accidently deleted my own cell phone\'s ##..yes i said DELETED, motorola v190, can u help? catch me on aim at usahed
IntelUser101 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.