Changing cpu fan help. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2005, 07:53 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default Changing cpu fan help.

i just got this cpu fan GIGABYTE Cooler-pro for my xp and i would like to know when i turn everything off after i change the cpu fan will i need to reinstall stuff or no. i know its a dumb question but im about to start so i need to know.
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 04-17-2005, 07:59 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

You'll have to reinstall your anti-virus because anti-virus programs are stored on the processor for some odd reason and they hate when you start rubbing stuff on the processor, it corrupts the data very easily.
__________________

__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Old 04-17-2005, 08:11 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Only thing you need to reinstall is new paste on the heatsink and that should be all.
Shumway is offline  
Old 04-17-2005, 08:14 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

well i know about the paste, so the only i have to reinstall is the anti-virus. nothing esle.
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 04-17-2005, 08:20 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

You probably won't even have to do the anti virus,I have never ever heard of any one having to reinstall stuff just cause you removed a heat sink
Shumway is offline  
Old 04-17-2005, 08:21 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

ok then im going to start.
__________________

__________________
Dark_Sniper* is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.