Celeron D? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-12-2005, 05:11 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

any 2.4ghz p4 with a 800fsb will overclock well.
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 02-12-2005, 08:57 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 303
Default

Quote:
Originally posted by pc_boy
Get an AMD processor. AMD's don't look good to n00bs ( no offense ) but they kick @$$. ...and the price is good too. By the way, you could get an athlon 64 3400+ for like 150 bucks, and it has 1600FSB

P.S. Celeron's SUCK!!
yup, they are 300 here in canada.

Oh, and thats 1600 Hyper Transport. not FSB. And the P4 3.0E has 2000 HT.

Anyhoo, talked with the old man and we're gonna go with the p4 3.0E. Awesome specs and reviews.
__________________

__________________


eipeks is offline  
Old 02-12-2005, 09:04 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Why do people keep saying AMD64 has FSB lol. I say dont waste your money on a celeron. Just get what you think is rite.
__________________

__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.