celeron 2.2 vs 2.4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-28-2003, 11:37 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default celeron 2.2 vs 2.4

i decided to buy a celeron 2.2 today but i ended up paying 1 extra canadian dollar and getting a 2.4

lol thought i would share

so i payed 106 for a a celleron 2.4 ^_^ now all i need is some ram
__________________

__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 10-29-2003, 09:06 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 386
Send a message via ICQ to chesman Send a message via Yahoo to chesman
Default

nice man, excpet that it is a celeron.

celerons dont agree with me very well. i have grown very impatient with the growing speeds in the industry.
__________________

__________________
WinXP Pro
P4 2.5 Ghz/socket 478/400FSB/512L2
512 megs PC800 Rambus
ABIT TH7II-Raid mobo
128MB Nvidia FX 5200 Home Theatre w/TV out and Remote
80 Gig Western Digital/8mb Cache/7200 RPM\'s
20 gig Fujitsu/2mb Cache/5400 RPM\'s
48x40x48/16X Dvd/CD-Burner
chesman is offline  
Old 10-29-2003, 09:35 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default

its only for my cs server ^_^
nothing more, nothjing less
__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 10-29-2003, 09:36 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 753
Send a message via ICQ to Lostman Send a message via AIM to Lostman Send a message via Yahoo to Lostman
Default

Celerons are just labotimized P3's. crappy FSB.

With what you paid for a 2.3 Celeron, you could have got a 1.6 Tbird or XP. and I bet the latter would be faster.
__________________


www.lostman.us
Lostman is offline  
Old 10-29-2003, 10:36 AM   #5 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

Celeron???? Why??? Did Ya Lose A Bet?
__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Old 10-29-2003, 09:30 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 112
Send a message via AIM to Zero Shift
Default

Man, try any Athlon XP with a Barton core.
they pwn all Celerons. With their gimped cache size, anything pwns Celerons (even Durons have a 192k cache. jeez.)
__________________

__________________
NZXT Guardian Case with Thermaltake PurePower 420w
FIC AU13 motherboard
AMD Athlon XP 2600+ 333FSB (Barton) with Thermaltake Silent Boost HSF
WDC 80Gb 8Mb cache 7200rpm
512Mb Kingston Dual-channel PC3200
MCP-T SoundStorm audio (integrated)
ATi Radeon 9800 Pro (it owned, until x800 and 6800)
Logitech Z-680 5.1 speaker system (integrated Dolby Digital 5.1, DTS, Pro Logic II decoding)
Logitech Cordless Elite Duo keyboard & mouse
Saitek Cyborg Evo joystick
Windows XP Pro SP1 (dont. install. SP2.)
Zero Shift is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.