CD-ROM [ DVD ] not recognize my .iso CD please help me :( - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-23-2005, 07:17 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via ICQ to shukilem
Question CD-ROM [ DVD ] not recognize my .iso CD please help me :(

I brought home from a friend of mine like 20 games of Xbox..
its like dvd+r cd's that ends with .iso , I want to copy those cd's as well so ill have the games in house .... its realy important asap as I need to give him all the games back with the next 2 days =\
anyway the problem is that my cdrom dvd ( I have 2 DVD BURN cdroms and both cant read that I insert the .iso dvd cd I have.
I understand that I need to get the .iso file copy to my computer and then burn it to a new dvd cd...
the problem as i said before is that the cdrom [ both of them ] just dont recognize the dvd .iso cd..
COMMENT :
*the two dvd cdroms I have are working very well their new and I checked with a movie dvd that they read it... so thats just a comment.

Please help me asap .
post here or even ICQ me at : 349-259-186 .
Thanks in advance !
Shuki.
__________________

shukilem is offline  
Old 08-23-2005, 10:17 PM   #2 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default

Xbox games run on PC? Or are you trying to copy them for your Xbox?

You need a program to burn the .iso images onto the disk. Just copying won't work. It has to be burned as an image. If you have Nero or something like that, it has the option in it.

If you don't, you cna download and use ISO Recorder- http://isorecorder.alexfeinman.com/isorecorder.htm
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 08-24-2005, 05:26 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via ICQ to shukilem
Default

how i download it?
shukilem is offline  
Old 08-24-2005, 05:38 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via ICQ to shukilem
Default

how I do it
please help me
shukilem is offline  
Old 08-24-2005, 08:22 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via ICQ to shukilem
Default

but the problem is not the burning the main problem is that my cdrom does not recognize the CD that i put in it! =\
please help me i dont have much time left with it :S thanks!
shukilem is offline  
Old 08-24-2005, 10:45 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default

Your CD drive doesn't recognize it because it is a format that your computer does not use. Just like if you put a DVD in a CD drive, it ain't gonna happen.

You can try to copy the disk as an image and burn it that way, but I don't mess much with all of that.

Hopefully some else will stumble upon this thread who does.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 08-25-2005, 03:45 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via ICQ to shukilem
Default

how I copy the disk as an image?
please ask me
shukilem is offline  
Old 08-25-2005, 06:09 PM   #8 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,304
Default

I dunno.

You can try Googling it and see what you get...
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 08-25-2005, 07:34 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Send a message via ICQ to shukilem
Default

well ive googles it but i didnt find anyhting..
please help me come on guys i have it only for the next 24 hours...
__________________

shukilem is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.