CD-ROM Drivers - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-25-2003, 02:54 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2003
Posts: 3
Default CD-ROM Drivers

I have been having problems with my CD-ROM drive, i was able t install a driver once but after i used the drive for 10 minutes it just stopped and wasn't responding. There is power to the CD-ROM, but when you put a cd in and try to access it it says it isn't a disk in it. I tryed disconnecting and connecting all of the connections but when i tried to restart the computer it only sounded long beeps after another, with no video output. I tried reconnecting the conections again but then it gave off a long beep followed by two short beeps when I started it again. Looking at another forum i think i might be able to start the computer but I will still need the drivers. One of them is reading an error in the system window but still works, the other show an error but won't respond when a disk is in it. Can anyone help me find drivers or do something to fix the problem?

Working CD-R/RW Specs:
Atapi CD-R/RW - 4X4X32
model #: Comp4432
# found on drive housing: 3-CIFSCD, 3.FSC

Broken CD-ROM Specs:
model # ACD-502

The current drivers: (don't know what goes to which)
-Mitsumi CD-Rom Controller with Newer Single Speed Drive
-MKE Panasonic CD-ROM Drive

I tried but then i took out the drives to try and find the model # and it can't start again

I would appreciate all help.

schwaly is offline  
Old 12-25-2003, 03:10 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2003
Posts: 3

I was able to start my computer but am still having trouble with the drivers...

Again, all help is appreciated

schwaly is offline  
Old 12-28-2003, 03:56 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2003
Posts: 3

i'm using windows 98
schwaly is offline  
Old 12-28-2003, 09:18 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Dec 2003
Posts: 5

Mitsumi CDRW are terrible, i had one and it died on me after about 3 months after i bought it.
tokeard311 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.