cd-R - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-11-2005, 03:56 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default cd-R

what's the most space can cd-R can have? can someone plz tell me.
__________________

nuke is offline  
Old 07-11-2005, 04:01 PM   #2 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

don't ever use one that is over 700mb. it will fry your burner
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 07-11-2005, 04:01 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 496
Default

Heyyo,

smallest CD-R's (well, that are still manufactured) you can buy are 650MB. You can find some as big as 700MB. Most burning programs try to stop you from burning bigger than 680MB for 700MB cd's. You can go further, but that's called "overburning" which can increase the odds of a defective cd.
__________________
Later-A-Much, and LONG LIVE THE D!
æ ThE_MarÐ
ThE_MarD is offline  
Old 07-11-2005, 04:03 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

what happens if i transfer the 4.32 GB to 702Mb cd.
nuke is offline  
Old 07-11-2005, 04:06 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

i'm doing it right now, for once only, Is it gonna do it or not?
nuke is offline  
Old 07-11-2005, 04:09 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

can someone help me here plz?
nuke is offline  
Old 07-11-2005, 04:19 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 474
Default

can somebody just tell me, right now, i'm trasfering 4.32GB to 700MB cd rom.
nuke is offline  
Old 07-11-2005, 04:24 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

you can't do that...
procagefighter is offline  
Old 07-11-2005, 04:29 PM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 141
Default

it wont run correctly on the CD.
__________________
http://anti-hypocrite.blogspot.com/

All things in life create a quandary.
DummyTron is offline  
Old 07-11-2005, 04:33 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,574
Default

4.32GB won't fit on a 700MB CD! What are you thinking?! That's insane, you'd be near filling a DVD with that much data!
__________________

__________________


\'There is only one basic human right, and that is to do as you **** well please.
And with it comes the only basic human duty, to take the consequences.\'



m3trj is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.