Catalyst 5.3 or - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-27-2005, 04:35 AM   #1 (permalink)
Fig
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 52
Default Catalyst 5.3 or

Been having problems with my video card, seems to just have started after i installed the new ati drivers, well every once in awhile ill get a vpu recovery error, happened twice tonight wile playing a game, the second time i had to reboot because the pc froze and after i rebooted it wouldn't kick in the pc booted to windows but no display, i had to unplug the card and put it back in. could this be because of the new drivers or is my card dieing?


cards never been overclocked/ and this problem just started after the new drivers, never had a vpu recovery before.


sapphire 9800xt 256
__________________

Fig is offline  
Old 03-27-2005, 06:00 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

the same thing has happened on my TNT2, just use different drivers
__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.