can't find my second hd - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-22-2003, 02:52 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 189
Send a message via ICQ to RoyalW Send a message via AIM to RoyalW Send a message via Yahoo to RoyalW
Default

What was your method (step bys step) of formatting your HDD?
I would guess that somehow the D: lost its partition else, lst its filing system.
If your method was using FDISK, go back there and make sure that the 2nd HDD infact has a partition or that it is either formatted in FAT32 or NTFS

Quote:
Originally posted by volkanb
Does your bios find them both at startup?
It does. It cannot show in Windows (Disk Management) otherwise
__________________

__________________
Windows XP Pro 2002 (SP2)

Intel Northwood 2.4GHz
Compaq Evo D510 SFF
768MB DDR PC2100
NVIDIA TNT2 32MB
Intel 82801 (AC\'97)
C: 40GB (FAT32)
RoyalW is offline  
Old 12-22-2003, 10:08 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 6
Default

ek/esine if i do that i would loss all the data on my hd. i don't want that
__________________

mono11 is offline  
Old 12-22-2003, 10:45 AM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
dethangel's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 934
Default

not if its the unpartitioned hdd, that means there is nothing on it (nothing CAN be stored on it, it doesnt know how to store it yet)
__________________

dethangel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.