Cant find HDD on BIOS - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-18-2004, 11:11 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 5
Default Cant find HDD on BIOS

When i go into my bios, it doesnt seem to find my new HDD when its on Auto. I plug in my old, Maxtor ATA drive and put the master on auto and it finds it fine. How do i set my new HDD to master and my old one to slave. I have a few settings to chose from, CD-ROM, MO, Other ATAGP(?) device but my new HDD isnt listed. I put the slave and master on Auto setting and the master detects the Maxtor. When i dont plug in the Maxtor, and plug in my new HDD and put them both on auto, it still doesnt find it.
__________________

Matt8729 is offline  
Old 05-19-2004, 05:23 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 274
Send a message via ICQ to smartech
Default

microbell's advice will work if you connect both disks to one IDE (connect them to the same cable).
__________________
smartech is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.