canon video camera - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-27-2005, 12:07 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 424
Default canon video camera

I have a ZR 80 canon video camera and a saphire radeon 9600 XT and i need to hook the ZR 80 to my computer to copy a video off it. Were can i get the a cord that does this?
__________________

raiden_nrl is offline  
Old 03-27-2005, 01:13 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
CntdwnToExtn's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Parents Basement...Still
Posts: 1,746
Send a message via MSN to CntdwnToExtn
Default

only way i've ever copied stuff from my camera is though a usb cord.
i'm sure that you can get a cord that will plug into your camera and then the other end will plug into the usb port and you just transfer like that.

go to the place where you bought it and ask for one.
__________________

__________________
[110.7896] Getting up from chair
[112.8798] Walking to fridge
[118.5234] Opening Fridge
[119.1439] CntdwnToExtn panic - no beer: Fridge empty!


CntdwnToExtn is offline  
Old 03-27-2005, 01:20 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

It should have come with a cord that transfers both still and video files to the computer. Has nothing to do with your video card.
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 03-27-2005, 01:55 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

ZR 80? i have dat 2. the picture quality is horrible. it lloks better on tape than a VCD\SVCD\DVD
__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 03-27-2005, 02:28 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 424
Default

so i have to find a cord that goes into my usb port, havn't seen one before anyone have an example?
raiden_nrl is offline  
Old 03-27-2005, 04:31 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 424
Default

I found this Futureshop but 70$ is way to expensive there has to be less expensive ones. Edit: can it be aby 4 pib cord to usb for my ZR 80 cause theres a 4 PIN in the ffront. Cause then i'd rather buy this here
__________________

raiden_nrl is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.