can you run a 120hz on a tv as monitor? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-07-2014, 01:44 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Drogos's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,415
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

yeah but i read that the 720p is not very clear tho well it is the first prototype lol. ill probably pick up the second dev kit that's being released this year.
__________________

__________________
AsRock z97x,i5 4690k@ 4.4ghz, Custom Water Loop, Nvidia 980TI 6GB, Corsair Dominators Platinum 16GB 2666mhz ,250 SSD,2TB,2TB Drive ,EVGA Supernova 750G2 PSU,NZXT H440 white. Asus 24" 144hz, LG 42" led lcd.
Drogos is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 01:54 PM   #12 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

Latency and response also adds blur. I would just wait until the final product is released and they have real support. Otherwise you have a neat paper weight that you can play tech demos on.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 02:12 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Drogos's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,415
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

that's true. but man they are taking soo damn long lol. what is this blur? i been playing games at ultra settings for the last 2 years maybe im used to it so i never noticed it.
__________________
AsRock z97x,i5 4690k@ 4.4ghz, Custom Water Loop, Nvidia 980TI 6GB, Corsair Dominators Platinum 16GB 2666mhz ,250 SSD,2TB,2TB Drive ,EVGA Supernova 750G2 PSU,NZXT H440 white. Asus 24" 144hz, LG 42" led lcd.
Drogos is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 03:19 PM   #14 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

They want to perfect the device before releasing it. You don't want a rushed BF4 like Oculus do you? Then after that it'll take a while for it to actually be implemented.

The blur was my response to you saying not very clear. When I tried one at Quakecon I noticed more blur than resolution induced blotchiness.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 03:27 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Drogos's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,415
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

ah ok i see. hmm i guess i can always try sell my tv and get myself a nice 27" 120-144hz monitor.
__________________
AsRock z97x,i5 4690k@ 4.4ghz, Custom Water Loop, Nvidia 980TI 6GB, Corsair Dominators Platinum 16GB 2666mhz ,250 SSD,2TB,2TB Drive ,EVGA Supernova 750G2 PSU,NZXT H440 white. Asus 24" 144hz, LG 42" led lcd.
Drogos is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 03:31 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Drogos's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,415
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

hmm
Amazon.com: ASUS VG Series VG278HE 27-Inch Screen LED-lit LCD Monitor: Computers & Accessories
__________________
AsRock z97x,i5 4690k@ 4.4ghz, Custom Water Loop, Nvidia 980TI 6GB, Corsair Dominators Platinum 16GB 2666mhz ,250 SSD,2TB,2TB Drive ,EVGA Supernova 750G2 PSU,NZXT H440 white. Asus 24" 144hz, LG 42" led lcd.
Drogos is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 03:46 PM   #17 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

That's a pretty good deal.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 04:37 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Drogos's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,415
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

i have a co worker that might be interested in buying my tv cuz i hate craigslist here in my area.
ppl cant take 5 secs to say oh hey i changed my mind lol.
__________________
AsRock z97x,i5 4690k@ 4.4ghz, Custom Water Loop, Nvidia 980TI 6GB, Corsair Dominators Platinum 16GB 2666mhz ,250 SSD,2TB,2TB Drive ,EVGA Supernova 750G2 PSU,NZXT H440 white. Asus 24" 144hz, LG 42" led lcd.
Drogos is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 04:42 PM   #19 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,286
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

I always have that problem. Or they don't have the courtesy of replying saying "no thanks" or "it's sold".
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2014, 05:32 PM   #20 (permalink)
Monster Techie
 
Drogos's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,415
Default Re: can you run a 120hz on a tv as monitor?

so is a general problem with craigslist then lol. also i guess seeing if i can get that monitor wouldn't be a bad idea since im going to have 2 video cards in sli. btw i talked to my buddy and he says hes going all out on his pc wen he gets hes income tax only thing hes reusing is his ram lol. i hope i get them parts mate i told him i have ppl that can use them since he is not interested in trying sell at all and not going to use em. im not either they r not an upgrade maybe his psu that might be the only thing i might be able to use.
__________________

__________________
AsRock z97x,i5 4690k@ 4.4ghz, Custom Water Loop, Nvidia 980TI 6GB, Corsair Dominators Platinum 16GB 2666mhz ,250 SSD,2TB,2TB Drive ,EVGA Supernova 750G2 PSU,NZXT H440 white. Asus 24" 144hz, LG 42" led lcd.
Drogos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.