can u sli leadteks - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-08-2005, 12:02 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default can u sli leadteks

Can u sli leadtek's 6800gts
__________________

Pepsiboy700 is offline  
Old 06-08-2005, 12:03 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,363
Default

HELL YEAH!
__________________

__________________

Quote:
Ricer: from the latin word Ricarius meaning to suck at everything you attempt.
desiboi is offline  
Old 06-08-2005, 12:10 AM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

as long as you have a SLI mobo, adequate PSU, and pci-e cards
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.