can i use usb to connect 2 computers 2gether? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-15-2006, 01:25 AM   #1 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default can i use usb to connect 2 computers 2gether?

hey is it possible to connect two computers together with a standard usb cable with type a connectors on each end and be able to send files through it?
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 04-15-2006, 08:11 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I don't think so. but 10/100 network cards are very cheap, plus a crossover cable
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 04-15-2006, 09:09 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

possible , only with a special cable
http://www.pagecomputers.com/store/p...ct%5Fid=677102
jeremy is offline  
Old 04-15-2006, 10:59 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Alvin.C's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom
Posts: 2,580
Default Re:

...they look like this:

__________________
Alvin.C
linkedin.com/in/alvinwkchan

|Gaming PC| |Dell Latitude E7250| |Macbook Air 13" (Mid 2013)|
|Windows 10 Pro (x64)| |Intel Core i5-6600 @ 3.3 GHz| |MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 Gaming X| |Noctua NH-D15S CPU Cooler| |Gigabyte GA-Z170MX-GAMING 5 mATX Motherboard| |Samsung 840 Pro 256GB SSD| |Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-SDRAM| |OCZ ModXStream Pro 700W Modular PSU| |NZXT Vulcan Micro ATX Case|
Alvin.C is offline  
Old 04-15-2006, 12:50 PM   #5 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

whats so speial about a crossover cable? is it thw same thing as the cable that goes fro my pc into the wall?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 04-15-2006, 01:49 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Thats a power cable.

This site tells you how to make a crossover cable...
talldude123 is offline  
Old 04-15-2006, 02:07 PM   #7 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

na, wasnt talking about the power cable, i was talking about the ethernet cable that goes into the wall, which runs to the other end of the house and goes to my router. well i read that link, and it sounds pretty easy to do, but i have a nother connection. if you have 2 cards in ur pc, what does the bridge connections thing do?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 04-15-2006, 02:52 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

you have to use that, and a crossover cable.
talldude123 is offline  
Old 04-15-2006, 09:48 PM   #9 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

o alright thanx
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 04-16-2006, 11:47 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 36
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
Thats a power cable.

This site tells you how to make a crossover cable...

talldude123
I saw the begining of the next post, even before I scrolled down. Thanks I needed a laugh.
__________________

alilxmas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.