Can I schedule my computer to turn on at a certain time? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-01-2009, 05:25 PM   #11 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2009
Location: Dani California
Posts: 123
Default Re: Can I schedule my computer to turn on at a certain time?

Quote:
Originally Posted by carnageX View Post
Oops, meant to say "Wake on Alarm" not wake on LAN.
Um thats wat i selected
anything special i have to do besides set teh time?
__________________

rhcp is offline  
Old 04-01-2009, 05:26 PM   #12 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,508
Default Re: Can I schedule my computer to turn on at a certain time?

Shouldn't be. Just have your system in I believe S3 mode (most computers are default in this anyway) and it should take care of itself. Can always to a test run to make sure... set it for a few minutes after now's time, and turn the computer off and see if it works.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 04-01-2009, 05:29 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2009
Location: Dani California
Posts: 123
Default Re: Can I schedule my computer to turn on at a certain time?

how do i change it to S3 mode? this computer is so odd since it came, i dont trust it.
NVM, changed it, doesn't work!
rhcp is offline  
Old 04-01-2009, 10:01 PM   #14 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Can I schedule my computer to turn on at a certain time?

If you are having issues with sleep and hibernate you wont be able to have your system use the Wake on Alarm or any other settings as the system would first have to be in that mode to be able to wake from it.

You will have to solve the issue of the BSOD on those modes first.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Along came a hub, a switch, and a router....Aren't they the same? ReikokuKo Computer Networking and Internet Hardware 21 01-10-2013 04:13 AM
Computer still showing military time. WasTech HijackThis Logs (finished) 3 07-15-2008 02:47 PM
Please help, computer won't turn on PcMe Hardware Repairs and Troubleshooting 3 01-06-2008 08:28 PM
Computer wont turn on Gizzard1200 Hardware Repairs and Troubleshooting 7 10-14-2007 10:05 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.