Can I add mhz with out replacing the processor? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2005, 08:53 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 9
Default Can I add mhz with out replacing the processor?

I dont think that I could upgrade my processor (old laptop) but is there any other way I give my laptop more mhz?
__________________

sgwyldechild is offline  
Old 06-19-2005, 09:51 PM   #2 (permalink)
The Water Cooling Guru
 
aspire's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: United States
Posts: 5,308
Default

nope not really
__________________

__________________
If I help you with something, you think I'm the bomb, or you just like what I said, rep me by clicking the star under my post.

Thanks!

The Official Tech Forums Water Cooling Informational Guide
aspire is offline  
Old 06-19-2005, 09:55 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

You can overclock your processor

But
-Your bios on a non custom made laptop would most likely not let you
-Your laptop would get even hotter
DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.