Cable TV to VGA - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2011, 06:38 PM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Cable TV to VGA

I have a 13" CRT TV with VCR built in. It's bulky and takes up a lot of space on top my dresser. Gets Tv by Cable.

I do have a spare 15" LCD, VGA only.

From what I looked at, a TV Tuner with a VGA out is scarce. Could you, with this cable, make your monitor into a composite/svideo then to to TV Tuner? Looks like its not possible.

For only $1.56 each when QTY 50+ purchased - VGA to S-Video/RCA (Composite) Adapter Cable - Black | VGA <--> S-Video/RCA

There another way to do this? Suggestion on TV Tuners as well?
__________________

__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Old 01-03-2011, 10:44 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
MindoverMaster's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: /home
Posts: 12,212
Send a message via MSN to MindoverMaster
Default Re: Cable TV to VGA

Bumping. This just has to be possible, somehow. The reason they built tuners.
__________________
Neowin.net Steam Account
MindoverMaster is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digital cable vs analog cable jbcohen Off Topic Discussion 6 06-26-2008 05:24 AM
Coaxil Cables for Cable Internet / Cable TV freak67 Monitors, Printers and Peripherals 0 11-16-2006 06:11 PM
Difference between Network Cable and Patch Cable? qbbraveheart Computer Networking and Internet Hardware 4 10-24-2006 09:37 PM
Help: Using a crossover cable as a regular patch cable. funkture Computer Networking and Internet Hardware 13 10-13-2006 01:24 AM
can i use a normal crossover cable for a system link cable? ccrraazzyy Microsoft XBox 11 03-03-2005 03:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.