Built new computer, no picture - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-24-2004, 02:39 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
Default

it's just one very short blip sound. not even really a beep. If i didn't have the case cover off, i probably wouldn't be able to hear it. i'm a little unsure what you meant about the testing. Thanks for the help.
__________________

beeler311 is offline  
Old 04-24-2004, 11:28 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 23
Default

beeler311 - please let me know if you have any success. I have a similar problem.

Thanks
Gary
__________________

Shawzer is offline  
Old 04-24-2004, 03:31 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Default

I think I have the same damn problem. A friend of mine built a computer tower for me, and it was working for him. He mailed it to me, it suffered some superficial damage (dent in the exterior and plastic attachments which attach the face of the tower to the body are all broken, so that the face is only attached by the wires that feed the power/reset buttons). Anyways, I tried to use the new system (P4 1.8?Ghz, WinXP) with my old monitor and, although the system appears to be booting (all fans come on and beeps), my monitor remains blank with power.

I called a support person for my monitor and she suggested that the monitor might not be compatable. So I've since tried my new system with a newer Dell monitor and I have the same problem. When it's plugged in the monitor light goes yellow. When I unplug it, it goes green and says "no signal."

My new system also has a GEForce4 TI4400 graphics card and I suspect this might be part of the problem, but it seems to be plugged in properly and the fan on it is running.

What else can I do?

What is this problem plaguing us?
Leper is offline  
Old 04-24-2004, 05:54 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 283
Default

its must be the graphics cards, the motherboards speaker is responding correctly, or it may be the monitor, some tfts are funny about the pc being switched on before it
__________________
My Spyware Site
www.becroydon.co.uk
Under Construction
becroydon is offline  
Old 04-24-2004, 08:15 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
Default

Specs are:

Albatron k8x800 motherboard
pc3200 ddram
western digital 7200 rpm 80 gig hd
nvidea 5900xt 256mb/256 bit video card
amd athlon 64 3000+ processor.

I tried taking everything out but it still did the same thing. Someone suggested that the plug in the first picture is supposed to go to something. It is a 6 pin plug. There is only 1 of them. The processor fan was hooked up correctly. Thanks a lot guys. Any other ideas?
beeler311 is offline  
Old 04-25-2004, 02:37 AM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 16
Default

what's rma?
__________________

beeler311 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.